A- A A+

Kanniewachten

Vanaf nu is het mogelijk om een afspraak te maken
via mail bij het pretecho bureau! 

 

Echografieën zijn dé manier bij uitstek om van uw kindje te kunnen genieten nog voor het geboren is. Het zien van uw kleine wonder op een beeldscherm terwijl het nog in uw buik zit, zorgt bij elke mama voor een uniek en onbeschrijflijk gevoel. Kanniewachten is opgericht voor alle mama’s in spe.

Lees hieronder het verhaal van onze oprichtster.

“Zelf was ik een ongeruste en vooral nieuwsgierige mama in spe. Ik kon niet wachten tot mijn volgend bezoek aan de gyneacoloog, ik kon niet wachten om de hartslag te horen, ik kon niet wachten om het gezichtje of het geslacht te zien. Pretecho’s waren voor mij ‘de oplossing’. Daarom was ik zo enthousiast om zelf een plaats op te starten waar toekomstige mama’s terecht kunnen voor zo’n pretecho’s. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er nog zo’n mama’s in spe zijn die roepen: ‘ikkanniewachten!’.

Voor die ongeruste, nieuwsgierige mama’s wil ik er zijn. Jullie zijn meer dan welkom om samen met uw partner, oma of vriendin met een 3D-bril naar jullie grootste trots te komen kijken en dit alles in een aangenamen, knusse sfeer.

Met de laatste nieuwe 3D-technologie lijkt het wel alsof u uw wondertje kan aanraken.

Opgelet: ik ben een pretechograaf maar noem me zelf liever een pretfotograaf. Dat wil zeggen dat we naar mooie beelden van jullie spruit gaan kijken, maar dat er zeker nooit metingen worden gedaan of medisch advies wordt gegeven.

Ook kan het gebeuren dat de baby geen zin heeft en zich verstopt ? Geen nood dan verzetten we de afspraak even , we geven niet op de aanhouder wint !

Tijdens de echo's heb ik alle aandacht voor de mama's en papa's in spé dus neem ik de telefoon niet op , spreek gerust een boodschap in maar stuur liever nog een mail naar info@kanniewachten.be voor een afspraak .

Wat is 3D-echografie

Elke mama kan bij ons terecht voor een 3D-echografie. Bij zo een 3D-echo wordt niet alleen rekening gehouden met breedte en lengte, maar ook met het dieptebeeld. Doordat onze computer al die infromatie samen combineert tot een 3D-beeld, kan u het gezicht van uw kindje zien. Een echt mirakel voor elke aanstaande moeder!


openingsuren

  Maandag Op afspraak
  Dinsdag Op afspraak
  Woensdag Op afspraak
  Donderdag Op afspraak
  Vrijdag Op afspraak
  Zaterdag Op afspraak
  Zondag gesloten
Wij waarderen uw mening...
 • Soubry Kylie
  23-04-2017 17:09
  Evy bij jouw in de winkel komen, momenteel voor cadeautjes is heel plezant. Zo hulpzaam, symphathiek,... Je bent een zonnetje in jouw zaak, je doet het met passie! :D Blijf zo verder doen! Groetjes Kylie Soubry
 • Fien Dewaele
  06-09-2016 11:19
  Super leuke ervaring om onze kleine meid al eens te bewonderen nog voor ze is geboren. Zeker een aanrader deze echo! Evy laat je al genieten van je kleintje nog voor het er is. Nu nog afwachten tot ze geboren is om de leuke kledij van birds en bees te showen ;-) Bedankt Evy, en tot binnenkort. Fien Dewaele
 • Frederik V
  10-06-2016 13:01
  Zeer tevreden
top