3D-echografie is helaas niet meer mogelijk wegens gezondheidsredenen

Echografieën zijn dé manier bij uitstek om van uw kindje te kunnen genieten nog voor het geboren is. Het zien van uw kleine wonder op een beeldscherm terwijl het nog in uw buik zit, zorgt bij elke mama voor een uniek en onbeschrijflijk gevoel. Kanniewachten biedt 3D-echografie in Zwevegem en omgeving aan.

Zelf was ik een ongeruste en vooral nieuwsgierige mama in spe. Ik kon niet wachten tot mijn volgend bezoek aan de gynaecoloog, ik kon niet wachten om de hartslag te horen, ik kon niet wachten om het gezichtje of het geslacht te zien. Pretecho’s waren voor mij ‘de oplossing’. Daarom was ik zo enthousiast om zelf een plaats op te starten waar toekomstige mama’s terecht kunnen voor zo’n pretecho’s. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er nog zo’n mama’s in spe zijn die roepen: “Ikkanniewachten!”

Pretfotograaf

Voor die ongeruste, nieuwsgierige mama’s wil ik er zijn. Jullie zijn meer dan welkom om samen met uw partner, oma of vriendin met een 3D-bril naar jullie grootste trots te komen kijken en dit alles in een aangename, knusse sfeer. Met de laatste nieuwe 3D-technologie lijkt het wel alsof u uw wondertje kan aanraken.

Opgelet: ik ben een pretechograaf maar noem me zelf liever een pretfotograaf. Dat wil zeggen dat we naar mooie beelden van jullie spruit gaan kijken, maar dat er zeker nooit metingen worden gedaan of medisch advies wordt gegeven.

Zie het gezichtje

Elke mama kan bij ons terecht voor een 3D-echografie. Bij zo een 3D-echo wordt niet alleen rekening gehouden met breedte en lengte, maar ook met het dieptebeeld. Doordat onze computer al die informatie samen combineert tot een 3D-beeld, kan u het gezicht van uw kindje zien. Een echt mirakel voor elke aanstaande moeder!

Pakketten en prijzen

Bekijk hier onze prijzen:

 • Pakket 1) A quicky: 30€
  10 min. 3D echografie + 1foto

 • Pakket 2) Meet your mini-me: 48€
  20 min. 3D echografie + 2 foto's of usb

 • Pakket 3) Tea-time@the womb: 58€
  30 min 3D echografie + 4 foto's of usb + 1foto

 • Pakket 4) Parents@ the movies: 78€
  45 min 3D echografie + usb + 2 foto's

 • Pakket 5) Trilogy of a starting life: 145€
  3 x 20 min. 3D echo + 3 x usb + 3 x 1 foto

 • usb-stick: 10€
 • extra foto: 5€

Deze pakketten kunnen ook cadeau gedaan worden! De mooiste beelden worden gemaakt vanaf 24 weken zwangerschap.

Contacteer ons snel

Gelieve te mailen voor een afspraak. Heeft u nog verdere vragen over onze 3D-echografie in Zwevegem? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen. 

KANNIEWACHTEN ZAL HELAAS STOPPEN WEGENS GEZONDHEIDSREDENEN